Cider Magnum Sekt – еліта серед сидрів

2021 рік для компанії «Роял Фрут Гарден» став роком прориву та відкриттів. Компанія створила інноваційний продукт, що став проривом на ринку сидрів – Cider Magnum Sekt.

Все розпочалось з того, що у 2020 році компанією «Роял Фрут Гарден» було придбано обладнання, що дозволило запустити виробництво сидру так званим методом ШАРМА (напої типу просекко) – першого у світі

Про всі особливості цього продукту та ми вирішили розпитати у Генерального директора компанії Є.Ю. Молодцова.

– Що це за сидр? Він наш чи імпортний?

– Крафтовий сидр Magnum Sekt створений на замовлення міжнародної компанії Royal Fruit International для роботи на ринках України та ЄС.

В цьому сидрі є все, щоб стати абсолютним лідером в крафтовому сегменті:

  • Трекінг походження
  • Унікальна технологія виробництва
  • Зовнішній вигляд та вміст

– Що ще за трекінг?

– Яблука, з яких отримано сік, вирощуються у власних садах Компанії. Перед тим, як «потрапити в пляшку» вони ретельно сортуються та перевіряються на відповідність технології. Присутність яблук «випадкових» сортов, не говорячи уже про «відновлений сік» просто виключена.

– Але вироблений він так само, як будь який інший сидр?

– НІ! Традиційна технологія сидру предбачає лише одну стадію ферментації. При створенні Cider Magnum Sekt ми застосували технологію подвійної ферментації. Саме вторинна ферментація надає сидру характерну і природну ігристість (sekt), якою часто гордяться майстри винороби.

– Тобто Cider Magnum Sekt – це майже ігристе вино?

– Так, і ні. ТАК, тому що технологія виробництва нашого сидру та, наприклад, класичного просекко майже ідентична. І звичайно НІ, тому що ми говоримо про сидр – прекрасний, ароматний і на 100% яблучний!

– Так а що там було про зовнішній вигляд?

– Magnum Sekt безкомпромісний як в питаннях якості, так і в оформленні. Це цілістний преміальний бренд сидру, який з першого погляду дає зрозуміти, що якщо Ви хоч трішечки розбираєтесь у крафті та сидрі, то пропустити Magnum Ви точно не зможете

– А чому сидр так дивно називається?

–  Мagnum’ом називають велику винну пляшку. И ми не проти такої асоціації. Недоречно відносити сидр до молодших  родичів вина. Кожен напій є самостійним. Кожен по своєму прекрасний. Просто комусь  подобається винний терруар. А ми любимо свій дім та яблуневий сад поряд з ним. 

Sekt – традиційне визначення «ігристості» та натуральної, природної газації  у виноробстві

– Чим ще Magnum відрізняється від конкурентів?

–  Ну наприклад, ми точно знаємо, что для виготовлення одного літра такого сидру знадобиться сік 13 яблук. Не більше та не менше!

Окрім того, за рахунок технології подвійної ферментації в нашому сидрі утворюються молекули глутатіону – важливої амінокислоти, що дозволяє уповільнити старіння клітин організму. Ми не стверджуємо, що відкрили рецепт вічної молодості, але насолоджуючись Magnum Sekt ви точно будете почуватись молодим та щастливим!