Applespritz – напій нової ери

Компанія «Роял Фрут Гарден» на сьогоднішній день, є одним з вагомих національних гравців на ринку сидрового виробництва, виробництва напоїв зброджених. Не зупиняючись на досягнутому, вона впроваджує в своїй підприємницькій діяльності, інноваційні підходи до виробництво напоїв.

Наступним кроком стало виробництво особливої групи освіжаючих ігристих напоїв ТМ «Applespritz» на основі сидру ТМ «Сider Magnum Sekt» сухого.

Ми поцікавились у Є.Ю. Молодцова (Генерального директора компанії) яким є Applespritz

– Цо це за сидр?

– Applespritz – це не сидр! Spritz (спритц, шприц) – особлива група освіжаючих ігристих алкогольних напоїв, які виросли з коктейльної культури Італії. Міжнародна асоціація барменів відносить їх до New Era Drinks або до Напоїв нової ери. І це дійсно так, бо Applespritz відкриває нову еру на ринку слабоалкогольних напоїв

– Якщо це не сидр, то при чому тут яблука?

– Дійсно, Applespritz виготовлено на основі ферментованого яблучного соку, але на відміну від класичного сидру ми домоглися смакового профілю ближе до просекко, ніж сидру

– Але вироблений він так само, як будь який інший сидр?

– НІ! Applespritz- це суміш ігристого яблучного вина та натуральных смакових настоянок – Bitter-ів

– Колір не натуральний, надто яскравий– це хімія якась?

– НІ! В якості натуральних барвників використані природні настоянки, які в руках наших майстрів дозволили створити напій з не лише яскравим смаком, але і кольором!

– А що взагалі означає spritz? Шприц, як в лікарні?

– Слово spritz німецького походження і означає «сплеск, бризки». Applespritz і правда здатний викликати сплеск яскравих позитивних емоцій! Так само, як і розфарбувати сірі будні бризками позитиву і веселощів!

– Чим Applespritz відрізняється від конкурентів?

-На відміну від спиртових коктейлів – це продукт натуральної ферментації– значно більш безпечний та натуральний вид алкоголю.

На відміну від бірміксів і біртейлів, куди
зазвичай потрапляє пиво сумнівної якості і походження, ми спеціально виробляємо ігристе яблучне вино та додаємо його в Applespritz.

На відміну від сидру, де смакові профілі більш традиційні та консервативні, Applespritz – «відкрита книга», з можливістю широчайшої лінійки смаків та кольорів